Beethovenserie > 4e concert

Eerst even, corona
Het vierde concert, dat op 18 april gepland stond, kon toen niet doorgaan vanwege de coronacrisis. Inmiddels zijn de overheidsmaatregelen versoepeld en spelen we op 6 juni wel.
Uiteraard houden we ons aan de coronavoorwaarden. Er zijn in totaal 30 (inmiddels nog 11) kaarten beschikbaar. U moet wel reserveren (zie hieronder)! Als u vooraf betaalt, krijgt u desgewenst uw kaarten gemaild om zelf te printen. De deuren van het gebouw gaan vanzelf open. Bij het binnenkomen wordt u verzocht anderhalve meter afstand van elkaar te houden. Aan de zaal wordt belangstellend naar uw gezondheid geïnformeerd. In de zaal staan de stoelen anderhalve meter uit elkaar, en ook zullen tafels worden geplaatst. De bar is open, maar u kunt ook zelf consumpties meenemen. Uw jas hangt u over uw stoelleuning. Hoe e.e.a. eruit ziet, ziet u hier.

Het programma
Hoewel voor 6 juni het vijfde concert gepland stond, hebben we besloten dan het vierde programma te spelen, dat immers in april niet kon doorgaan.
We beginnen met Beethovens variaties over een thema uit Händels oratorium Judas Macchabäus (wellicht bekend als U zij de glorie). Daarna spelen we de Pequena (kleine) Suíte van de Braziliaan Villa-Lobos, ooit door ons op cd gezet. Dan volgt de korte maar krachtige Vierde sonate van Beethoven. Na de pauze klinken de voor mij geschreven Bagatellen van Jacques Reuland en het concert eindigt zoals steeds hoogromantisch, ditmaal met Chopins cellosonate.

Wilt u erbij zijn? Maakt u dan €12,50 (€7,50 voor kinderen) per kaart over naar rekening
NL48ASNB 0942 661818 t.n.v. BJA Verheij te Ameide onder vermelding van 6 juni, en het aantal kaarten. Als u via het contactformulier of via Whatsapp (06 47504939) uw e-mailadres doorgeeft, krijgt u het toegangsbewijs gemaild, anders ligt uw kaart aan de zaal. De kaarten kosten €15 en (€10 voor kinderen) als u ze aan de zaal koopt. In dat geval contant en graag gepast betalen.
Tot 6 juni, we verheugen ons erop!