Agenda

Ook in het seizoen 2020-2021 zal het duo Bernd Brackman & Beitske Verheij een aantal concerten geven in Het Carillon te Nieuw-Lekkerland. Deze concerten worden per keer gepland, om het risico te beperken dat geplande concerten vanwege coronamaatregelen moeten worden uitgesteld.

Malewitsj, Koe en Viool (1913)

Het eerste concert getiteld: With love from Russia is gegeven op zaterdagavond 12 december 2020. Hoewel op dit moment niets kan worden gepland, zijn we momenteel een tweede Russisch programma aan het voorbereiden, met de halsbrekende Suite Italienne van Igor Stravinski, de meeslepende sonate in C opus 119 van Sergei Prokofjef en de melancholieke sonate in g opus 19 van Sergei Rachmaninoff. We hopen vurig dit geweldige programma nog voor de zomer te kunnen spelen!

Coronamaatregelen
De zaal van Het Carillon is groot genoeg om anderhalve meter afstand te houden, zoals hier te zien is. U kunt uw jas over uw stoel hangen en desgewenst zelf consumpties meenemen voor in de pauze en na het concert. De bar zal gesloten zijn. Een mondkapje is verplicht maar mag af zodra u zit. Aangezien er maximaal 30 mensen mogen komen, is het noodzakelijk te reserveren.

Toegangsprijzen
volwassenen: €20, in voorverkoop €17,50
kinderen tot 18 jaar: €15, in voorverkoop €12,50

U krijgt korting door het verschuldigde bedrag voor de concertdatum over te maken op rekening NL48 ASNB 0942 6618 18 t.n.v. BJA Verheij o.v.v. de concertdatum en het aantal kaarten.

Naast het concert in Het Carillon zijn we van plan beide concerten te herhalen in het kerkje van Durgerdam.